Més esport

El Barça pateix i només s’imposa al Kiel en els darrers sis minuts (26-24)

Els blaugrana han tingut problemes en atac i han anat per darrera en el marcador

El Barça ha patit i ha hagut de treballar de valent per derrotar el Kiel (26-24) i sumar la setena victòria en la lliga de campions. El conjunt alemany, que la setmana passada va empatar a casa contra els blaugrana (30-30), ha tornat a demostrar el seu gran potencial i ha anat per davant en el marcador gairebé tot el partit. El Barça ha tingut problemes en atac i només en els darrers sis minuts ha pogut consolidar una mínima avantatge en el marcador.

El partit s’ha iniciat amb un 0-3 del Kiel i el seu porter Niklas Landin aturant els quatre primers atacs del Barça, que no ha anotat fins al minut quatre gràcies a Dika Mem. Els blaugrana han empatat (3-3) quatre minuts més tard perquè Gonzalo Pérez de Vargas també ha començat a fer aturades, però al llarg del primer temps mai s’ha pogut posar per davant en el marcador. El conjunt alemany sempre ha estat un o dos gols per sobre, aprofitant les pèrdues de pilota del Barça, i s’ha arribat al descans amb un empat, 13-13.

En la segona meitat els blaugrana han trigat vuit minuts en marcar el primer gol, i s’han mantingut dins del partit gràcies a la defensa i les aturades de Pérez de Vargas. El Kiel ha sabut aprofitar els problemes en atac del Barça i s’ha tornat a distanciar de tres gols (16-19). Domen Makuc ha aparegut, ha marcat dos gols seguits, ha dirigit a l’equip i els blaugrana s’han posat per primer cop per davant en el marcador (22-21) a onze minuts del final. El Kiel ha tornat a avançar-se i no ha estat fins els darrers sis minuts en que el Barça s’ha posat per davant (24-23) definitivament i s’ha emportat la victòria amb el 26-24.