El Granollers topa amb el Nexe (39-36)

Tot i la bona posada en escena, l’equip vallesà sempre ha anat a remolc del conjunt croat, que ha sabut jugar millor les seves armes

El Fraikin BM Granollers ha encaixat la segona derrota consecutiva en la Lliga europea a la pista del Nexe croat (39-36), que amb ple de victòries continua intractable al capdavant del grup. Tot i la bona posada en escena, l’equip vallesà sempre ha anat a remolc del conjunt local, que ha sabut imposar les seves armes. A pesar de la derrota, el Granollers no ha abaixat mai els braços i ha tingut possibilitats de puntuar fins al tram final. Els màxims golejadors del conjunt català han estat el veterà Antonio García i el jove Faruk Yusuf, tots dos amb set dianes.

L’equip vallesà ha colpejat primer. A còpia de recuperacions de pilota i sortides al contraatac, amb 3 gols del sorprenent Oriol Rey, el Granollers s’ha avançat amb un parcial de 3-5. El tècnic del Nexe no volia que el partit se li escapés de les mans i ha demanat temps mort quan només havien transcorregut 6 minuts de joc. Les consignes han donat resultat. El conjunt croat ha fet un pas endavant en defensa i gràcies a l’efectivitat de Melic i Srsen en atac ha capgirat el resultat, després d’un parcial de 4-0 (12-9). L’equip vallesà ha tret profit d’una doble superioritat, ha trobat fissures en els extrems de la rereguarda local i ha restablert l’equilibri (16-16) quan restaven menys de 3 minuts per al descans. Amb aquest temps, el Nexe n’ha tingut prou per fer un pas endavant, aprofitar les errades de Pol Valera i tancar el primer acte amb 3 gols de renda (19-16), després d’un contraatac final del pivot Pribetic, un altre dels destacats.

En els primers minuts després la represa, el conjunt balcànic ha anotat dos gols consecutius i ha eixamplat l’avantatge fins al 21-16. El Granollers no ha abaixat els braços. L’efectivitat d’Antonio Garcia en els penals i les canonades de Yusuf donaven vida als vallesans, que ajustaven el resultat fins al 26-25 i ha disposat de més d’una oportunitat per igualar el marcador. L’intercanvi de gols s’ha mantingut fins al final. Amb bones intervencions de Marc Guàrdia sota els pals, la connexió entre Pol Valera i Esteban Salinas ha tornat a funcionar, i el conjunt català arribava als 2 últims minuts amb possibilitats de puntuar (36-35). Com a la primera meitat i amb un arbitratge molt casolà, el tram final ha estat fatídic per al conjunt d’Antonio Rama, que ha encaixat 3 gols consecutius, tot i que la diana final de Yusuf ha deixat el resultat final en 39-36.