Atletisme

L’olímpic francès Jimmy Gressier també correrà la Cursa dels Nassos

L’atleta olímpic francès Jimmy Gressier –13è als 5.000 metres a Tòquio–també correrà el dia 31 a Barcelona la Cursa dels Nassos, que tindrà un cartell de luxe en què també hi serà l’atleta noruec or a Tòquio en els 1.500 metres i or en 1.500 i 5.000 en l’europeu Jakob Ingebrigtsen. Serà lla primera vegada que el noruec, de 22 anys, competirà a Catalunya, i també a l’estat espanyol, i ho farà acompanyat dels seus germans Henrik i Filip, tots dos campions continentals de 1.500 m. Competirà en la cursa internacional de 5 km i la intenció dels organitzadors és que intenti batre el rècord europeu de la distància en ruta, i perquè no el mundial.

Gressier, per la seva banda, va batre el rècord dels 5 quilòmetres ruta el febrer de 2020 a Mònaco i actualment és el segon del rànquing continental rere l’italià Yemaneberhan Crippa (13:14). La Cursa dels Nassos aplegarà a un màxim de 10.000 atletes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)