El CN Mataró signa una altra golejada contra el Ferenvàros (16-8)

L’equip maresmenc ha tornat a exhibir el seu potencial ofensiu i encarrila l’accés als quarts de final de la Champions

L’Assolim CN Mataró ha tornat a resoldre amb golejada la segona jornada de la segona fase de la Champions, aquest cop contra el Ferencvàros (16-8), i ha encarrilat el bitllet per als quarts de final. La posterior victòria de l’Astralpool CN Sabadell contra l’Eger (14-9) ha certificat la classificació del conjunt mataroní que demà al matí (10 h) es jugarà el lideratge de grup contra les vallesanes. Com en la jornada inaugural, l’equip maresmenc ha tornat fet valer el seu enorme potencial ofensiu i l’ordre defensiu en un duel que ha encarrilat a partir del primer quart (6-2, 2-1, 6-3 i 2-2). Les golejadores han estat: Anni Espar (5), Simone Van de Kraats (3), Rita Keszthelyi (2), Silvia Avegno (2), Anna Gual (2), Vivian Sevenich (1) i Queralt Bertran (1).

L’equip maresmenc només ha necessitat 16 segons per veure porteria. La neerlandesa Vivian Sevenich ha forçat un penal i la seva compatriota Simone Van de Kraats s’ha encarregat d’executar-lo. A partir d’aquí, tot ha anat de cara. Anna Gual ha tret les teranyines de l’escaire esquerre de la porteria del Ferencvàros, Silvia Avegno refermava el seu bon moment de forma amb dues dianes i Queralt Bertran s’afegia a la festa abans que Van de Kraats marqués el seu segon gol de penal. Zsuzsanna Mate donava aire al seu equip amb la segona diana tres segons abans de tancar el primer període (6-2). El segon quart ha començat amb un penal aturat per Bogalarka Neszmely a Rita Keszthelyi i la tercera diana hongaresa a càrrec de Dora Leimeter. Però el CN Mataró ha replicat d’immediat gràcies a un xut de la mateixa Keszthelyi i a un gol des de la boia de Sevenich, en una acció de superioritat. El parcial al descans llarg era de 8-3.

Després de la represa, el CN Mataró ha abaixat el llistó defensiu, però ha tornat a prendre l’accelerador en atac i s’ha enfilat fins al 14-6, amb quatre gols d’Anni Espar, i un més per a Rita Keszthelyi i Anna Gual. Amb el partit més que decidit, l’últim quart s’ha resolt amb taules (2-2). Pel bàndol mataroní, Espar ha anotat la seva cinquena diana i Van de Kraats, la tercera.