Atletisme

Aleix Vives i Eric Loré guanyen el bronze per equips sub-20 en l’europeu de cros

Vives ocupa la 20a posició individual i Loré la 35a

Els catalans Aleix Vives (FACVAC Valls) i Eric Loré (Cornellà) han format part de la selecció espanyola sub-20 que ha guanyat la medalla de bronze per equips en el campionat d’Europa de cros que s’està disputant a Torí. Aleix Vives ha finalitzat en la 20a posició individual mentre que Eric Loré ha acabat el 35è. El millor del conjunt estatal ha estat Jaime Migallón amb la 6a posició, mentre que Mario Monreal ha acabat 8è, i David Cantero ha ocupat la 16a plaça.

El títol per equips ha sigut per la Gran Bretanya, mentre que el segon lloc l’ha ocupat Irlanda. El títol europeu sub-20 ha sigut pel britànic Will Barnicoat que ha superat en els darrers metres a l’irlandès Nicholas Griggs, que ha ensopegat quan semblava que tenia la victòria a l’abast

En la categoria sub-23 masculina Àdam Maijó (Adidas) ha acabat 18è i Àaron la Heras (Playas Castelló) ha sigut el 31è i per equips han acabat setens. En la sub-23 femenina Laura Rodríguez ha acabat la 42a i la selecció espanyola per equips ha ocupat la quarta posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)