El Fraikin Granollers fa un partit molt seriós i venç el Nexe (25-22) en la lliga europea

Sempre ha anat per davant i s’ha sobreposat molt bé als moments complicats

El Fraikin Granollers ha sumat una important victòria per 25-22 contra el RK Nexe croat, el líder del seu grup de la lliga europea, que estava invicte després de cinc partits. Els vallesans han fet un gran partit, sempre han anat per davant i han sabut sobreposar-se als moments complicats. Molts jugadors han destacat, com el porter Rangel que ha fet 12 aturades o Esteban Salinas, Adrià Martínez i Antonio Garcia que han marcat cinc gols cada un.

Els vallesans s’ha avançat amb un 2-0 en els primers minuts i ha anat per davant durant tota la primera meitat. El conjunt croat ha tingut problemes amb la defensa del Granollers, i també ha topat amb les aturades dels dos porters, Rangel –que n’ha fet set, una en un penal–, i Guàrdia, que ha sortit pels penals i n’ha aturat dos. En atac els homes d’Antonio Rama s’has mostrat encertats, malgrat algunes pèrdues de pilota, i han arribat als descans amb un 14-11.

Els croats han intensificat la seva defensa en la segona meitat, han jugat més ràpid en atac i en varies ocasions s’han situat a només un gol. El Granollers ha mantingut el cap frec i l’encert, i no ha deixat que el Nexe anivellés el partit en cap moment. A sis minuts del final els croats s’han tornat a situar a un gol (22-21), però a partir d’aquí els vallesans han dominat i s’han emportat la victòria per 25-22.