Natació

Dos rècords del món en els relleus en la segona jornada del mundial

Els Estats Units bat el de 4x50 estils mixt i Austràlia el de 4x200 lliure femení

La segona jornada del mundial de Melbourne ha portat dos rècords del món en els relleus. En el de 4x50 estils mixt els Estats Units s’ha emportat el títol amb un nou rècord mundial de 1:35.15. El conjunt italià ha acabat segon amb 1:36.01, ha fet rècord d’Europa i també ha nedat per sota l’anterior plusmarca mundial que era dels Països Baixos amb 1:36.18 de l’any 2021. En els 4x200 m lliure femenins Austràlia ha guanyat el títol amb 7:30.87, una nova millor marca mundial superant l’anterior dels Països Baixos de 7:32.85 que datava del 2014.

El mallorquí del CN Sabadell Sergio de Celis ha finalitzat onzè en la semifinal dels 100 m lliure amb una gran marca de 46.60, i s’ha quedat a vuit centèsimes del rècord d’Espanya (46.52). En aquesta prova el romanès David Popovici ha fet el rècord mundial júnior amb 45.91. En aquesta segona jornada del mundial el tarragoní Carles Coll (CN Sabadell) havia de disputar els 100 m braça, però per decisió tècnic ha estat baixa. Els entrenadors de la selecció espanyola han considerat que en la primera jornada va fer un gran esforç en el relleu i que te altres proves individuals i més relleus amb més possibilitats de destacar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)