Pàdel

Gran remuntada d’Ari i Paula per passar a la semifinal del Master Final de Barcelona

Han superat un set en contra, dues boles de partit en la segona mànega i s’han imposat per 6-7 (4), 7-5 i 6-3

Ari Sánchez i Paula Josemaría han aconseguit una brillant classificació per la semifinal de l’Estrella Damm Master Final que s’està disputant en el Palau Sant Jordi de Barcelona. La reusenca i l’extremenya, número 1 mundials, han guanyat per 6-7 (4), 7-5 i 6-3 a les bessones aragoneses Mapi i Majo Alayeto en tres hores 12 minuts.

El primer set ha estat molt ajustat i malgrat que s’han fet quatre trencaments de servei seguits, dos per cada paella, s’ha arribat al tie-break. Les aragonès han estat més encertades i s’han imposat per 6-7 (4). En la segona mànega el joc ha continuat intens i anivellat, i amb 4-5 les bessones Alayeto han disposat de dues pilotes de partit. Ari Sánchez i Paula Josemaría les han salvat, i després han guanyat els tres darrers jocs seguits fins imposar-se per 7-5. En el tercer la reusenca i l’extremenya s’han avançat en el quart joc amb un break i s’han mantingut al davant fins guanyar per 6-3.

Les rivals d’Ari Sánchez i Paula Josemaría en la semifinal seran Patricia Laguno i Virginia Riera que han guanyat per un doble 6-4 a Victoria Iglesias i Aranzazu Osoro. En la jornada de demà entrarà en acció la segona jugadora catalana, la barcelonina Lucía Sainz que jugarà amb la canaria establerta a barcelona Marta Marrero el seu partit de quarts (12 h) contra Bea González i Marta Ortega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)