Natació

Nou títols pels clubs catalans en l’inici de l’estatal de piscina curta de Sabadell

El CN Sant Andreu destaca amb quatre, dos en els relleus

Els clubs catalans han tingut un bon inici en el campionat d’Espanya de piscina curt que s’està disputant a Sabadell i han guanyat nou de les setze proves que s’han disputat en la primera jornada. El CN Sant Andreu ha destacat amb quatre títols, dos en els relleus.

En la primera prova del matí d’aquest campionat que es disputa amb sèries de contrarellotge, Ainhoa Campabadal (CN Sant Andreu) ha compartit el títol dels 100 m lliure amb la danesa Signe Bro (CE Mediterrani), ja que han fet el mateix temps de 54.30. En els 200 m papallona Paula Juste (CN Lleida) ha sigut clarament la millor amb 2:09.66, mentre que Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta) ha estat baixa per lesió. Mireia Pradell (CN Barcelona) ha guanyat els 100 m esquena amb 59.18.

El CN Sant Andreu ha guanyat el títol estatal en els dos relleus femenins de la primera jornada. En el 4x50 m estils s’ha imposat amb 1:50.44 amb un equip format per Emma Carrasco, Alba Guillamon, Jessica Vall i Marta González. En el 4x100 m lliure ha guanyat amb 3:40.21 i un equip format per Julia Pujadas, Alba Guillamon, Ainhoa Campabadal i Marta González.

En la categoria masculina Guillem Pujol (CN Mataró) ha dominat els 1.500 m lliure amb 15:04.68, mentre que el mallorquí del CN Sant Andreu Joanllu Pons s’ha imposat en els 400 m estils amb 4:08.17 i el canari del CN Terrassa Alejandro Calderon ha guanyat els 100 m esquena amb 52.11. El CN Terrassa ha estat el campió estatal de 4x200 m lliure amb un temps de 7:06.18 i un equip format per César Castro, Miguel Duran, Ferran Sire i Guillem Ramia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)