Atletisme

Oukhelfen i Mechaal, al podi del cros de Venta de Baños

El reusenc ha acabat segon i el palamosí tercer, i només han cedit davant el burundès Rodrigue Kwizera en una prova inclosa en el prestigiós circuit de la World Athletics

Els catalans Abdessamad Oukhelfen (Nike) i Adel Mechaal (New Balance) han ocupat la segona i la tercera plaça en el cros de Venta de Baños, inclòs en el prestigiós circuit de la World Athletics. El burundès Rodrigue Kwizera, establert a Castelló, ha complert els pronòstics i s’ha escapat en solitari en la tercera de les cinc voltes al circuit de la població castellanolleonesa. Mechaal ha tibat de valent en el tram inicial i ha fet la selecció dels principals favorits, però després ha passat una petita crisi i s’ha quedat despenjat en tercer lloc, rere Oukhelfen i Kwizera. El reusenc no s’ha arronsat al costat de l’estrella burundesa, tot i que en la segona meitat de la cursa ha començat a perdre terreny quan el fondista del Playas Castelló ha accelerat el ritme. Kwizera ha cobert els 10.575 m de la prova en 34:06, Oukhelfen en 34:23 i Mechaal en 34:42.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)