Atletisme

Marta Galimany i Esther Guerrero també disputaran la cursa dels Nassos

La vallenca farà els 10 km i la banyolina els 5 km internacionals

Marta Galimany i Esther Guerrero s’ha afegit a la nombrosa i destacada llista d’inscrits de la cursa dels Nassos que es disputarà el 31 de desembre a Barcelona. Els organitzadors ha confirmat en les últimes hores la participació de Marta Galimany, Esther Guerrero, Meritxell Soler, Pol Oriach i Àdam Maijó. Ja s’han superat els 9.700 inscrits per la tradicional prova popular dels 10 km i s’espera arribar als 10.000, que és el limit que s’han posat.

En la cursa popular dels 10 km hi estarà present Marta Galimany, que el passat 4 de desembre va batre el rècord d’Espanya i de Catalunya de marató. La vallenca la disputarà per tretzè any consecutiu, l’ha guanyat cinc cops, la darrera l’any passat. La seva màxima rival sembla que serà Meritxell Soler. Esther Guerrero disputarà la cursa internacional de 5 km. La banyolina ve d’una temporada complicada amb diverses lesions. En els 5 km internacionals masculins Pol Oriach s’incorpora a la llista d’atletes estatals on ja estava Abdessamad Oukhelfen, mentre que Àdam Maijó disputarà els 10 km.

En els 5 km internacionals ja s’han anunciat en les darreres setmanes la presencia de grans estrelles internacionals com els germans noruecs Jakob, Henrik i Filip Ingebrigtsen, el francès Jimmy Gressier, el suïs Jonas Raess, l’etíop Adisu Girma, el catarí Mohamed Al Garni, la etíop Ejgayehu Taye, l’alemanya Konstanze Klosterhalfen, la noruega Karoline Grøvdal, la kenyana Miriam Chebet i la letona Agate Caune.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)