Tennis

Espanya, sense marge d’error en la United Cup

Les derrotes de Rafa Nadal i Núria Parrizas contra els rivals britànics obligarà que el conjunt de Marc López, amb Paula Badosa a les seves files, segelli tres triomfs en la jornada de demà si vol aspirar a la següent eliminatòria d’aquesta nova competició per equips mixta

L’equip espanyol ha començat la United Cup, una nova competició per equips mixtos, amb les derrotes del manacorí Rafa Nadal i la granadina Núria Parrizas en els enfrontaments contra els seus rivals britànics, Cameron Norrie (3-6, 6-3 i 6-4) i Katie Swan (3-6, 6-1 i 6-2), respectivament. Amb aquests resultats, el conjunt comandat per Marc López no té marge d’error si vol accedir a la següent eliminatòria i està obligat a vèncer en els tres duels de la segona jornada: la begurenca Paula Badosa contra Harriet Dart, l’asturià Pablo Carreño contra Daniel Evans i, finalment, en els dobles amb la mateixa Badosa i Nadal contra Dart i Evans.

Gran Bretanya, que ja es va imposar a Austràlia (3-2), és a un pas de guanyar-se el bitllet a la següent eliminatòria, a la qual només accedeix el primer de cada grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)