Tennis

Paula Badosa suma el primer punt per a l’equip espanyol a la United Cup

L’empordanesa ha obtingut una treballada victòria contra Harriet Dart (6-7, 7-6 i 6-1), però la derrota d’Albert Ramos contra Daniel Evans (6-3, 1-6 i 6-3) segella l’accés del conjunt de Gran Bretanya a la següent eliminatòria

L’empordanesa Paula Badosa ha obtingut una treballada victòria contra Harriet Dart (6-7, 7-6 i 6-1) i ha sumat el primer punt per a l’equip espanyol contra Gran Bretanya en la segona jornada de la United Cup. El mataroní Albert Ramos, que ha substituït a última hora a l’asturià Pablo Carreño per lesió, s’ha quedat a mitges en la remuntada contra Daniel Evans (6-3, 1-6 i 6-3) i no ha pogut evitar que el conjunt del Regne Unit segellés l’accés a l’eliminatòria següent d’aquesta nova competició per equips mixta. Ja sense transcendència, el cinquè punt de l’enfrontament, els dobles mixtos, l’han jugat finalment el canari David Vega i la gallega Jessica Bouzas, que també han perdut contra Harriet Dart i Jonny O’Mara (3-6, 6-2 i 10-5). En la jornada de dissabte l’equip capitanejat per Marc López havia cedit per 2-0 després de les derrotes individuals de Rafa Nadal i Núria Parrizas contra Cameron Norrie i Katie Swan, respectivament, cosa que deixava el conjunt espanyol sense marge d’error. Ja sense possibilitats de classificació, Espanya tancarà la seva participació en aquest torneig contra Austràlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)