Futbol sala

Llums i ombres del Barça i l’Industrias a meitat de curs

Futbol sala. Els blaugrana van líders en la lliga, però van quedar fota de la lliga de campions, i els colomencs han tingut alts i baixos i van novens

La primera part de la temporada del Barça i de l’Industrias, que els ha portat a finalitzar la primera volta de la lliga la setmana passada, ha estat marcada per les llums i les ombres, els clarobscurs i els alts i baixos. Els blaugrana han acabat en el primer lloc de la competició de la regularitat, però van ser eliminats inesperadament en la ronda elit de la lliga de campions. Els colomencs ocupen la novena posició, han quedat fora de la copa d’Espanya i han tingut bones ratxes de resultats i d’altres de negatives. Tots dos conjunt han tinguts lesionats que els han complicat les coses.

Després de les quinze primeres jornades de la lliga, el Barça va acabar primer, campió d’hivern, amb 37 punts, 4 més que l’immediat perseguidor, el Palma (33). Els blaugrana només han cedit un empat a casa contra el Jaén i van perdre a les pistes d’El Pozo i el Palma. L’equip de Jesús Velasco va encadenar dues bones ratxes de resultats de cinc victòries, la primera els primers partits de lliga i la segona els cinc últims, just després de l’eliminació de la lliga de campions. Una bona reacció de centrar-se en la lliga i superar una gran decepció europea.

El conjunt colomenc va iniciar la lliga amb una derrotada ajustada a casa contra els blaugrana (5-6) en un partit molt disputat i, en la tercera jornada, va sorprendre el Palma (5-4), actual segon classificat, i van encadenar tres victòries, la seva millor ratxa. L’equip s’ha anat adaptant al nou entrenador, Xavi Closas, i ha tingut també males ratxes, com ara cinc partits en què no va conèixer la victòria i va sumar tres empats i dues derrotes, o tres derrotes consecutives en el tram final de la primera volta. L’Industrias no ha acabat de ser fort al seu pavelló, on ha encaixat tres derrotes i dos empats per només dos triomfs. Els colomencs han sumat més punts en els desplaçaments, deu, que davant de la seva afició, vuit, tenint en compte que han jugat un partit més fora de casa.

La propera cita del Barça serà el 7 de gener en la semifinal de la supercopa d’Espanya contra El Pozo, mentre que, una setmana després, es reprendrà la lliga amb el derbi català entre el Barça i l’Industrias el dissabte 14 al Palau Blaugrana (17 h).

EL DERBI, EL DIA 14

La segona volta de la lliga s’iniciarà amb el derbi català al Palau Blaugrana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)