Tennis

Badosa debuta amb solvència superant Kontaveit a Adelaida

Paula Badosa (9) ha arrencat amb força en el torneig d’Adelaida (Austràlia) i ha superat amb solvència l’estoniana Anett Kontaveit per 6-4 i 6-3 en una hora i 14 minuts en un exercici de solidesa amb el servei. La de Begur ha incidit en la crisi de resultats de la seva rival, que no guanya un partit WTA des de l’1 d’octubre i que s’ha mostrat poc fiable amb la dreta, el seu millor cop. Badosa ha estat superior en el primer set i ha encarrilat el segon amb un trencament matiner (2-0). Kontaveit ha reaccionat (3-3) però el break en el setè joc, amb dues dobles faltes de Kontaveit, ha estat definitiu. La catalana jugarà els vuitens contra la veterana estoniana Kaia Kanepi, que ha eliminat l’australiana Storm Sanders per un doble 6-2.

El mataroní Albert Ramos, per la seva banda, ha deixat escapar dues pilotes de partit en el tie-break del tercer set i ha perdut contra l’australià John Millman en el seu debut a Adelaida: 4-6, 6-3 i 7-6 (6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)