Handbol

El Fraikin Granollers jugarà la tercera eliminatòria de la copa a Logronyo

El Logronyo La Rioja ha quedat aparellat amb el Granollers en el sorteig de la tercera eliminatòria de la copa d’handbol que s’ha celebrat aquest dimarts.

L’enfrontament entre els de la Rioja i els catalans és el més destacat d’aquesta eliminatòria, que se celebrarà a partit únic el 15 de març, a la pista de l’equip que va acabar més mal classificat en la temporada anterior, en aquest cas el Logronyo.

En el sorteig s’han definit sis eliminatòries, formades per 11 equips de la Lliga Asobal a més del TROPS Màlaga de Divisió de Plata, que rebrà el Frigoríficos del Morrazo; en la resta d’eliminatòries, el Bathco Torrelavega rebrà el Bada Osca; el Recoletas Valladolid, el Rebi Handbol Conca; el Civitas Guadalajara, l’Angel Ximénez Puente Genil; i l’Helvetia Anaitasuna l’Abanca Ademar León.

Els sis guanyadors aconseguiran el seu bitllet per a la fase final de la competició que es disputarà, del 5 al 7 de maig, a Santander, per la qual ja estan classificats el campió de la copa de la campanya passada, el Barça, a més de l’equip organitzador, el Blendio Infinitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)