Tennis

Badosa va amb pas ferm

Tennis. L’empordanesa s’ha classificat per als quarts de final del WTA 500 d’Adelaida després de superar l’estònia Kanepi (6-1 i 7-5) i s’enfrontarà a la brasilera Haddad Maia per un lloc en la semifinal

Paula Badosa es va classificat per als quarts de final del WTA 500 d’Adelaida després de derrotar per 6-1 i 7-5 l’estònia Kaia Kanepi en 1h23. La novena favorita del torneig va estar intractable en el primer set i va trencar el servei de la seva rival en el segon joc. Tot i que va cedir el seu en el següent, l’empordanesa va guanyar els quatre jocs següents de manera consecutiva (6-1). La segona mànega va ser més anivellada, i la igualtat es va mantenir fins al final. Novament Paula Badosa es va avançar amb un break, però Kaia Kanepi va tornar a igualar el partit. Un nou trencament en l’onzè joc va fer possible sentenciar el partit amb el seu servei (7-5) i es va emportar el set i el partit. Paula Badosa ha derrotat dues jugadores d’Estònia consecutivament, ja que en els vuitens es va desfer d’Anett Kontaveit. La jugadora de Begur s’enfrontarà en els quarts a la brasilera Beatriz Haddad Maia, que va superar per 6-4 i 7-5 la nord-americana Amanda Anisimova.

Eliminades a la prèvia

La palafrugellenca Aliona Bolsova, la blanenca Marina Bassols (18a favorita de la prèvia) i la barcelonina Rebeka Masarova (25) van ser derrotades en la segona eliminatòria de la fase prèvia de l’obert d’Australia, que comença la setmana vinent. Aliona Bolsova va perdre contra la ucraïnesa Lesia Tsurenko per 6-1 i 6-2 i Marina Bassols va cedir en tres sets, per 6-2, 6-7 (8) i 7-5, contra la francesa Kristina Mladenovic. Rebeka Masarova va ser derrotada per l’italiana Lucrecia Stefanini per 1-6, 6-3 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)