Tennis

Paula Badosa no disputa la semifinal del WTA 500 d’Adelaida per lesió

L’empordanesa diu que espera poder jugar l’Obert d’Australià que comença dilluns

Paula Badosa no ha jugat la semifinal del WTA 500 d’Adelaida per un lesió a la cuixa dreta. L’empordanesa, novena favorita, ha abandonat abans del partit de semifinals que havia de jugar contra la russa Daria Kasatkina (5). L’altre semifinal tampoc s’ha disputat, ja que la russa Veronika Kudermetova (6) s’ha retirat per una lesió al maluc esquerra i la suïssa Belinda Bencic (8) ha passat a la final.

Malgrat la retirada i la lesió Paula Badosa confia en poder disputar l’Obert d’Austràlia que comença dilluns. L’empordanesa ha manifestat: “Estic realment decebuda per la retirada, tenia moltes ganes que arribés el partit” i ha explicat: “El partit contra Beatriz Haddad Maia, va ser molt dur, sobretot físic, llavors vaig sentir una mica de dolor en l’abductor, vaig sentir una mica d’estrebada”. Paula Badosa ha confessat: “Avui em sento una mica pitjor, així que he pensat que tinc l’Open d’Austràlia al davant i espero poder recuperar-me”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)