Futbol sala

El Barça guanya un derbi vibrant contra l’Industrias amb Pito estel·lar (6-5)

El Barça ha eixamplat avui el seu bon moment de joc i de resultats superant a l’Industrias Santa Coloma en un derbi trepidant (6-5) resolt al seu favor gràcies a la inspiració de Pito, que ha fet tres gols i ha regalat una assistència. El conjunt de Santa Coloma, que ha aixecat un 3-1 en el segon temps (3-4), ha plantat cara en tot moment i surt reforçat anímicament.

Pito ha revolucionat el partit amb dues accions en un minut. Primer ha trobat Catela en una passada espectacular a l’espai que el gadità ha culminat amb la seva esquerra de seda trobant el segon pal (1-0). Tot seguit, ha superat dos rivals i ha afusellat Borja Puerta (2-1). L’Industrias ha reaccionat ràpidament amb un gol de Khalid, molt ben assistit de cap per Verdejo (2-1).El partit s’ha igualat, tot i que Puerta, inspirat, ha malbaratat dues accions clares del Barça abans del descans. En el segon temps, Pito ha fet el 3-1. Semblava que el Barça havia aclarit una mica el camí. Però la reacció del conjunt de Xavi Closas ha estat brutal, amb tres gols seguits –Povill, David Peña i Cardona– que han deixat estabornits en cinc minuts els locals, que han fet sort que el seu porter Feixas ha salvat diverses accions de perill. El Barça, però, s’ha refet i Dyego, Sergio González i Pito, amb un altre golàs per l’escaire, han situat el 6-4. David Álvarez, quan els visitants feien atac de cinc i faltaven només dos minuts, ha generat altre cop incertesa al Barça (6-5), però ja no hi ha hagut temps per més gols.