El Terrassa perd contra el Pàdua (7-11) en la segona jornada de l’Euro Cup

El partit ha estat molt disputat fins que en el darrer quart s’ha decantat per les italianes

El CN Terrassa ha perdut contra el Plebiscito Pàdua italià el segon partit de la ronda preliminar de l’Euro Cup per 7-11 (2-3, 2-1, 2-2 i 1-5). L’enfrontament s’ha decidit en el darrer quart després d’un partit molt disputat i anivellat en els tres primers.

Les italianes s’han avançar amb un 0-2 en els primers minuts i les vallesanes han anat per darrera en el marcador en el primer quart. En el segon han aconseguit empatar i han arribat al descans amb un 4-4. No ha estat fins el tercer període que el Terrassa s’ha posat per primer cop per davant (6-5), però a partir d’aquí ha encaixat quatre gols seguits (6-9). El Pàdua ha sabut controlar el partit i aquesta avantatge i s’ha emportat la victòria. Paula Camus ha marcat 4 gols i Fleurien Bosveld 2.

Demà el Terrassa tancarà aquesta fase jugant contra el ZV De Zaan neerlandès (11 h).