Rugbi

El Barça s’endú el derbi català contra la Santboiana (27-21)

El Barça ha estat superior en el segon temps i s’ha endut avui a la Teixonera el derbi català de la divisió d’honor de rugbi contra la Unió Esportiva Santboiana per 27-21. L’equip blaugrana, que ha aconseguit tres marques per dues del rival i ha exhibit més efectivitat i ordre defensiu, ja havia derrotat el degà en la final de la supercopa catalana i reverteix la tendència del curs passat. Tot i la derrota, la UES obté un punt per bonus defensiu. Tots dos equips empaten amb cinc victòries i tres derrotes. Empaten a 25 punts i el Barça, que ara és cinquè, avança la UES, sisena. El líder és el VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid, que ha derrotat per 21-15 el Ciencias de Sevilla, un dels grans aspirants al títol que s’ha reforçat sensiblement aquest curs.

El conjunt blaugrana que dirigeix Santi Monteagudo ha arribat a la mitja part amb avantatge (10-9) gràcies un assaig en el darrer minut que ha estat el premi a la seva insistència i major possessió i la posterior transformació de l’argentí Juan Bautista Güemes, que ja havia anotat un cop de càstig. La Santboiana, vigent campiona de lliga, ha fet tots els punts en cops de càstig anotats per l’argentí Juan Pablo Socino, que en el primer temps n’ha fallat només un perquè s’ha estavellat al pal (3/4).

La Santboiana ha sortit amb molta més ambició en el segon temps i ha aconseguit el seu primer assaig mitjançant el sud-africà Ruan Snyman en la primera acció ofensiva. Socino no ha coronat la transformació (10-14). Però l’equip de Sant Boi de llobregat s’ha anat diluint. Güemes ha replicat amb un cop de càstig (13-14). La marca de Felipe Alegria en una gran acció ofensiva blaugrana i la transformació de Güemes han situat de nou per davant els locals (20-14). Tot i que el Barça estava en inferioritat numèrica per una exclusió temporal, Pablo Ortiz ha sentenciat el partit amb un altre assaig i Güemes, evidentment, hi ha afegit la cirereta (27-14). L’equip de Sergi Guerrero ha lluitat fins al final i ha signat la seva segona marca i la posterior transformació al límit del temps (27-21).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)