Waterpolo

El CN Terrassa jugarà els quarts de l’Euro Cup contra el Ferencvàros

L’anada es disputarà a casa el 28 de gener i la tornada l’11 de febrer a Budapest

El CN Terrassa ha quedat emparellat amb el Ferencvàros Telekom Budapest en els quarts de final de l’Euro Cup. El partit d’anada el jugarà a casa el 28 de gener i l’eliminatòria es resoldrà a la capital hongaresa, l’11 de febrer. Serà la primera vegada en la història que l’equip femení del club terrassenc disputi en un partit europeu a la seva piscina de l’Àrea Olímpica.

La Lliga Europea de Natació (LEN) ha fet avui el sorteig després de la primera fase que va acabar diumenge i on el Terrassa es va classificar segon en el grup que es va disputar en Paços de Ferreira (Portugal). El conjunt vallesà es va guanyar el bitllet als quarts de final després d’una agònica victòria per 6-10 davant el de Zaan neerlandès en un partit en què necessitaven guanyar per quatre o més gols.

El seu rival serà un històric com el Ferencvàros, encara que el tècnic del conjunt català, Xavi Pérez, era conscient que com a segon de grup, qualsevol oponent hauria estat complicat. “No hi havia preferències. Vouliagmeni, Ethnikos i Ferencvàros són grans equips i no hi ha contrincants fàcils en aquestes altures de la competició”, assegura. Gretta Gurisatti, autora de 16 gols en els tres partits de la primera fase, és la principal figura d’un equip hongarès que en la segona fase de la Lliga de Campions va quedar eliminat davant de l’Astralpool Sabadell i l’Assolim CN Mataró.

El Plebiscito Pàdua-Lille i el doble duel entre equips hongaresos i grecs: l’UVSE Budapest-Ethnikos i Vouliagmeni-Tigra Eger completen els enfrontaments de quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)