Atletisme

Bon cartell en el campionat català

Atletisme. Bernat Erta, Jaël Bestué, Bernat Canet, Xènia Benach, Jaime Guerra i Elvin Josué Canales són alguns dels noms destacats en la segona gran cita del curs a la pista coberta de Sabadell

El campionat de Catalunya absolut serà demà la segona gran cita del curs a la pista coberta de Sabadell i comptarà amb una bona representació dels principals referents del tartan del país. Jaime Guerra en llargada (8,02 m), Elvin Josué Canales en 800 m (1:48.14), tots dos líders estatals de l’any, i Jael Bestué en 60 m (7.32) ja van brillar en el campionat de clubs i demà intentaran fer un pas més en la seva progressió. Bernat Erta (200 i 400 m), Bernat Canet i Pol Retamal (60 m), Xènia Benach (60 m tanques), Aleix Pi i Mònica Clemente (perxa) seran altres noms propis del campionat. En les proves de mig i fons també apareixen atletes que han estat brillant en el cros o la ruta, i que intentaran calibrar el seu estat de forma sobre l’anella de Sabadell. És el cas d’Abdessamad Oukhelfen, que apareix inscrit en 1.500 (sessió de matí) i 3.000 m (tarda) i s’haurà de veure si aposta per les dues distàncies o es limita a una de les dues.

Entre les absències s’ha de destacar a Berta Segura (400 m), Marina Martínez (800 m) i Clara Fernández (perxa), convocades per al campionat de la Unió Mediterrània sub23, que es disputa a València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)