Tennis

El castellonenc Roberto Bautista posa fi a l’aventura de Murray

L’altra gran focus d’interès de la jornada nocturna al Melbourne Park al marge del triomf de Novak Djokovic ha estat el partit que han disputat en la Margaret Court Arena el sorprenent escocès Andy Murray –cinc cops finalista a Melbourne, triple campió de gran eslam i ara 66è de l’ATP als 35 anys–i el castellonenc Roberto Bautista (24), que no s’ha deixat intimidar i s’ha imposat per 6-1, 6-7 (7), 6-3 i 6-4 en 3h19 i s’ha plantat per cinquena vegada als vuitens de final de l’obert d’Austràlia. Murray tanca un camí brillant en un torneig en que va protagonitzar una remuntada espectacular davant de l’australià Thanasi Kokkinakis en el segon partit més llarg de la història a Melbourne (5h45). També havia aixecat dos sets davant de l’italià Matteo Berrettini i ha arribat lògicament molt desgastat als setzens.

Bautista s’ha apoderat amb determinació del primer set però ha tingut dubtes en el tie-break del segon quan guanyava el desempat per 4-6 i ha malbaratat dues pilotes per segellar el parcial. Malgrat el desencís ha reaccionat amb un trencament en el vuitè joc del tercer i ha segellat en blanc al servei el 6-3. Murray ha replicat amb un trencament tot just arrencar el tercer parcial (2-0), però Bautista ha reaccionat amb contundència i ha enfilat el camí del triomf amb un break en blanc en el novè joc que li ha servit el partit en safata de plata (5-4). Bautista no ha desaprofitat l’oportunitat i s’enfrontarà al nord-americà Tommy Paul.

S’enfrontarà al nord-americà Tommy Paul @AustralianOpen

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)