Tennis

La bicampiona Azarenka torna a les semifinals de l’obert d’Austràlia

La bielorussa de 33 anys Victoria Azarenka (24), campiona a Melbourne els anys 2012 i 2013, ha sabut aprofitar la pressió de la nord-americana Jessica Pegula (3), la cap de sèrie més alta encara en competició, i, jugant amb una gran intensitat, s’ha plantat a les seves terceres semifinals en l’obert d’Austràlia –les novenes de qualsevol torneig de gran eslam–, consumant la sorpresa relativa del dia en el quadre femení (6-4 i 6-1). Azarenka ha patit per tancar el primer set. Ha desaprofitat dues pilotes amb 5-2, dues més amb 5-3 i amb 5-4 ha fet un pas endavant a la xarxa i l’ha segellat en la cinquena oportunitat. A més, ha trencat en l’inici del segon acte (2-0) i Pegula, tenallada tot i que acumulava una ratxa de vuit triomfs, ja no ha tingut arguments. La seva rival serà la campiona de Wimbledon, la kazakh Elena Rybakina (22), que no ha tingut massa problemes per eliminar la letona Jelena Ostapenko, campiona de Roland Garros el 2017. La botxí d’Iga Swiatek (1) presenta candidatura en un quadre femení molt obert en què els pronòstics tenen sempre un alt grau de risc.

Sense fer soroll, el rus Karen Khatxanov (18), per la seva banda, s’ha desfet del nord-americà Sebastian Korda (29) per 7-6 (5), 6-3, 3-0 i retirada per lesió i s’ha plantat a les semifinals de l’obert d’Austràlia confirmant la seva progressió. Khatxanov ja va jugar les semifinals en el darrer obert dels EUA. S’enfrontarà al vencedor del partit que han de jugar en el darrer torn de la nit a Melbourne a la Rod Laver Arena Stefanos Tsitsipas (3) i el txec Jiri Lehecka.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)