Tennis

Eurofirms dona nom a l’ATP Challenger Girona Costa Brava

L’empresa cassanenca de RRHH Eurofirms, líder en el territori estatal, ha arribat a un acord amb el Club Tennis Girona per donar nom i ser el patrocinador principal del Torneig Eurofirms - Girona Costa Brava de tennis de categoria masculina. Aquest torneig es portarà a terme, del 26 de març al 2 d’abril a les instal·lacions del club gironí. Eurofirms entra com a patrocinador principal en el segon torneig masculí més important de Catalunya, que tindrà com a protagonistes, jugadors que estaran entre el Top100 i el 300 del rànquing ATP. El torneig neix després que el Club Tennis Girona organitzés durant tres anys consecutius, amb un èxit immillorable, el campionat de Catalunya absolut, memorial Joan Margets i dues edicions del Future de 15K i 25K. Serà de categoria Challenger 75 i tindrà entrada lliure.

En aquest sentit, l’organització està preparant un ampli programa d’activitats paral·leles amb l’objectiu de promocionar i fomentar el tennis, entre escolars i jugadors dels diferents clubs de tota la demarcació.

La competició tindrà com a director a en Jordi Samper, ex tennista professional de l’ATP que ha volgut expressar que “és una competició que podrà portar a Girona, jugadors d’un alt nivell del rànquing ATP”. Samper afegeix que “el torneig s’ubica a l’inici de la temporada de terra batuda, després de la primera setmana del Màster 1000 de Miami, cosa que permetrà als jugadors començar la gira europea a Girona”.

Per la seva part, Carles Montañés, president del Club Tennis Girona ha expressat la seva satisfacció al dir que “és un privilegi pel Club portar aquest torneig a Girona. És un repte que l’afrontem amb il·lusió i responsabilitat i en el que volem involucrar a tots els Clubs de la demarcació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)