Ciclisme

La VolCAT Platja d’Aro obre el ball

Més de 500 ciclistes d’una quinzena de nacionalitats en la segona edició de la prova, el 4 i 5 de febrer

La segona edició de VolCAT Platja d’Aro, que es du a terme el 4 i 5 de febrer, és la primera cursa en l’àmbit estatal del calendari internacional amb punts UCI XCO i, per tant, la primera cita amb puntuable pels Jocs de París 2024. S’esperen més de 500 participants amb la presència confirmada de l’equip olímpic d’XCO dels EUA, encapçalat per Savilia Blunk i Cole Paton, o dels campions bolivians Alejandro Gómez i Sonia Quiroga.

La cursa s’ha presentat aquest dimarts a la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona, amb la representant territorial de l’Esport, Anna Julià; el regidor d’esports de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, Pedro Torres; i el director de la prova, Albert Balcells. La del Baix Empordà és la primera de les tres cites de la VolCAT, que es completen amb la Costa Brava (18 i 19 de març a Calonge i Sant Antoni) i amb la VolCAT Festival, a Igualada del 6 al 9 d’abril.

La VolCAT Platja d’Aro té una primera etapa amb 40 quilòmetres i 1.250 metres de desnivell, mentre e la segona n’hi ha 40 i 700.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)