Waterpolo

El Barceloneta sucumbeix a l’exhibició del Pro Recco (5-11)

L’equip mariner perd la imbatibilitat contra vigent campió, que ha ofert tot un recital a la piscina de Sant Sebastià

El Zodiac CN Atlétic Barceloneta ha vist com la seva marxa triomfal en la Champions s’ha estroncat de cop contra el totpoderós Pro Recco, la seva bèstia negra, que s’ha imposat amb autoritat en el duel de la piscina de Sant Sebastià per un contundent 5-11 (1-2, 2-5, 2-2 i 0-2). L’equip mariner, que havia enllaçat cinc victòries consecutives, s’ha vist superat pel vigent campió en totes les facetes del joc. Després d’aquest resultat, tres equips comanden el grup A de la Champions amb 15 punts, el Pro Recco, el Barceloneta i l’Olympiacòs.

L’equip transalpí ja s’ha apuntat el primer quart, molt intens i marcat per les defenses. Aguirre li ha aturat un penal a Di Fulvio, però no ha pogut evitar el gol de Zalanki, que ha deixat anar el seu poderós braç esquerre en un contraatac. Munárriz ha replicat amb un llançament de dalt a baix després d’una falta, però el Pro Recco ha tornat a prendre la iniciativa en una acció de superioritat rubricada per Younger. El panorama s’ha complicat en el segon quart. L’Atlètic Barceloneta ha malbarat dues accions de superioritat per la infracció dels 2 metres. El campió europeu no ha perdonat i ha obert forat amb dues dianes de Cannella (1-4). El Pro Recco ha agafat velocitat de creuer i amb un gol més de Younger, i dos d’Echenique, el segon una vaselina exquisida, ha arribat a l’equador amb 4 gols de renda (3-7). Pavillard, en dues jugades amb home de més, ha evitat que el desavantatge encara fos més gran.

La inspiració de Pavillard s’ha allargat després de la represa (4-7), amb la seva tercera diana, però la rèplica del Pro Recco ha estat immediata. Di Fulvio i Cannella han vist porteria, i Larumbe deixava el quart amb taules (2-2) després de culminar un contraatac, amb una gran assistència de Perrone. En el darrer tram l’equip d’Elvis Fatovic no ha donat símptomes de reacció i el Pro Recco ha arrodonit el festival amb dos gols més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)