Ciclisme

Calendari de curses socials de carretera, al febrer

La demarcació de Girona tindrà cinc proves socials aquest mes de febrer, la primera de les quals el dia 5 a Bescanó. Verges (dia 12), Palafrugell (19) i Peratallada (22 i 1 de març) completen el calendari de curses d’aquest inici de temporada.

La Bescanonina és la que dona el tret de sortida, en una cita en què també hi ha BTT i gravel, i que compta amb Jaume Coca, artífex de les clàssiques de la localitat del Gironès, com a col·laborador de la nova organització, l’Escola de Ciclisme de Bescanó prepara . Mas Llunès, Les Encies, i Les Serres seran els punts emblemàtics d’un recorregut amb 93 quilòmetres.

La Yaris Route, a Verges i organitzada per l’Associació Ciclista Girona el dia 12 tindrà 85 km amb dues voltes a un circuit trencacames. La tercera cita és la tradicional Cursa del Pa de Palafrugell, a càrrec del Club Ciclista Palafrugell amb 93 km per un circuit entre Llofriu, Pals, Regencós i Palafrugell.

Un altre clàssic del febrer que torna, tres anys després que desaparegués pels efectes del Glòria, son les curses de Peratallada, que es seguiran fent entre setmana i que eren un pol d’atracció d’equips estrangers que venien a fer les seves estades a la Costa Brava. Ara es traslladen a l’autovia de Palafrugell amb 12 voltes a un circuit per acabar fent 70 km.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)