Més esport

Assegurar la viabilitat, repte principal de la junta del GEiEG

Poliesportiu. Francesc Cayuela enceta el tercer mandat com a president grupista amb una directiva amb tres incorporacions

Francesc Cayuela enceta el seu tercer mandat com a president del GEiEG. Va assumir el càrrec el 2011 i, després de fer front a contextos delicats com ara les inundacions provocades pel temporal Glòria i la pandèmia, ara les amenaces més clares són la crisi energètica i l’augment dels preus dels combustibles –ho quantifica en 800.000 euros– per a les instal·lacions, entre altres coses. Tot plegat obliga la junta a fer esforços i a demanar-ne als socis. “El nostre objectiu principal a curt termini és la sostenibilitat econòmica de l’entitat i, alhora, ser capaços de mantenir la qualitat i ampliar el nombre d’activitats i serveis que oferim tant a nivell competitiu com social”, explica Cayuela. “Estem il·lusionats i esperançats: tenim molts anys encara de futur i vida, perquè així ho avala la nostra massa social i la gent que s’incorpora diàriament a nosaltres. Així i tot, demanem el suport de tota la ciutadania, administracions i món empresarial per tirar endavant aquest projecte centenari que no mou cap lucre econòmic sinó fer esport base, amateur i cultura”, hi afegeix el president.

Cayuela ha estat reelegint després que la junta electoral proclamés oficialment la seva candidatura com a única. Després d’una assemblea general ordinària, dimarts hi va haver la primera reunió de la nova junta directiva. Hi ha tres incorporacions –Ramon Maria Vilà, Aurèlia Teixidor i Antoni Bou– en una junta de continuïtat, amb Josep Lluís Eusebio, Joan Crous, Cristina Verdaguer, Pere Buixeda, Emma Gironès, Ricard Figueras, Josep M. Pla, Pau Sanz i Joaquim Meléndez. La nova directiva es va reunir amb la junta electoral, formada pels expresidents Rosa Núria Aleixandre, Josep Maria Figueras i Joan Escuder, per simbolitzar el traspàs de poder i l’inici del nou mandat. Un dels projectes que té la junta com a prioritaris és la reforma de l’estadi d’atletisme de Palau, per a la qual treballa amb el Consell Superior d’Esports i la Generalitat.

PROTAGONISTA

L’objectiu principal a curt termini és la sostenibilitat econòmica i, alhora, mantenir la qualitat i ampliar el nombre d’activitats i serveis
Tenim molts anys encara de futur. Demanem el suport de tota la ciutadania, administracions i món empresarial
Francesc Cayuela
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)