Handbol

Espanya perd contra Dinamarca (23-26) i jugarà pel bronze en el mundial

El conjunt estatal ha anat gairebé sempre per darrera en el marcador. Jugarà contra Suècia el partit pel tercer i quart lloc

La selecció espanyola jugarà per la medalla de bronze del mundial. Espanya, amb el seleccionador sarrianenc Jordi Ribera i cinc jugadors catalans, ha perdut per 23-26 la semifinal contra Dinamarca, l’actual campiona mundial. Gairebé sempre ha anat per darrera en el marcador, però ha lluitant per la victòria i la classificació fins l’últim minut. Espanya jugarà el partit pel tercer i quart lloc contra Suècia que va perdre l’altre semifinal enfront França per 31-26.

Després d’uns primers minuts anivellats la selecció danesa ha agafat el primer avantatge clar de quatre gols (5-9) en el minut 15. El porter Landin ha estat bé sota els pals i el seu equips ho ha aprofitat per distanciar-se. Un temps mort de Jordi Ribera ha portat a una petita reacció i Espanya s’ha apropat a un sol gol (10-11). En els darrers minuts del primer temps, però el combinat estatal ha estat negat en atac i s’ha arribat a la mitja part amb la màxima diferències dels danesos, cinc gols amb el 10-15.

Dinamarca ha mantingut aquesta avantatge en l’inici de la segona meitat fins que Gonzalo Pérez de Vargas ha començat a fer aturades i els seus companys han estat encertats en atac. Un parcial de 4-0 ha situat la selecció estatal a només un gol (19-20) en el minut 47. Malgrat que Espanya ha lluitat i ha tingut ocasions per empatar, Dinamarca s’ha tornat a imposar i novament ha marxat de cinc gols (20-25) en el marcador. La darrera reacció del combinat estatal l’ha portat a situar-se a dos gols a un minut di final, i ha acabat perdent per 23-26.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)