Ciclisme

El CC Baix Ter afronta el 2023 amb 110 ciclistes

El Massi-Tactic Academy, relleu de l’antic Catema.cat, la principal novetat del club de Torroella fundat el 1990

El Club Ciclista Baix Ter es presenta a l’Hotel La Costa Beach & Golf Resort de Pals, amb 110 ciclistes i quatre equips amb quatre equips en el club de Torroella de Montgrí fundat el 1990. N’hi ha dos de carretera de la categoria femenina, el Massi-Tactic UCI Women’s Cycling Team i el seu filial, el nou Massi Tactic Academy, un de BTT masculí i l’escola; el nou coordinador de la qual és David Bayó. “El nostre principal objectiu no són els resultats, sinó que els nens i nenes practiquin esport i sobretot el seu aprenentatge” afirma. “D’aquest equip han sortit al llarg dels últims anys molt bons corredors que han pogut guanyar-se la vida amb el ciclisme. Competeix en el calendari espanyol i s’hi ha consolidat amb el pas de les temporades” apunta Eduard Borrell responsable de l’equip de BTT format el 2016.

La gran novetat de la temporada és el Massi-Tactic Academy, que substitueix el Catema.cat com a filial del Massi-Tactic UCI Women’s Cycling Team. “Potencien l’esport femení i el ciclisme femení català” posa en valor JoanCarles Martí, en referència l’equip que dirigeix i el que corre a la categoria UCI. “Polir, crear i potenciar corredores catalanes perquè el dia de demà puguin formar part del Massi-Tactic” és l’objectiu que apunta Martí, mentre Manel Gonzalo, el responsable del Massi-Tactic, destaca “el valor de la nostra escola, el que realment li dona sentit a aquest club. Nosaltres som l’equip més visible, però el més important és cuidar la nostra base, l’eix principal d’aquesta entitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)