Ciclisme

Audrey Cordon-Ragot (Zaaf), tercera a Almeria

La formació encapçalada per Manel Lacambra correrà el Tour dels Emirats

Audrey Cordon-Ragot va ser tercera en la Womem Cycling Pro Costa de Almeria, la primera cursa del Zaaf Cycling Team a Europa i la del debut de la campiona francesa amb el conjunt català. Arianna Fidanza (Ceratizit - WNT Pro Cycling) va ser la vencedora de la cursa a l’esprint i Emma Norsgaard (Movistar) segona. Heidi Franz, també de l’equip que a Andalusia dirigia l’empordanès Antonio Miguel Parra, va ser designada la més combativa i la millor en els esprints i la muntanya.

“Havíem de respondre els bons resultats de l’equip a Austràlia. Pujar al podi em dona confiança i alegria després d’uns temps difícils” explicava Audrey Cordon-Ragot. L’equip establert a Sant Feliu de Guíxols havia començat la temporada amb el segon lloc de Michaela Drummond en la Schwalbe Classic, la cursa prèvia al Tour Down Under. La formació encapçalada per Manel Lacambra corre del 9 al 12 de febrer la primera cursa femenina a l’Orient Mitjà, el Tour dels Emirats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)