Atletisme

Cinc catalans han estat seleccionats pel mundial de cros d’Austràlia

Oukhelfen, Las Heras i Ait Alibou estaran en les curses absolutes, Maijó en el relleu mixt i Vives en la sub-20 masculina

Cinc atletes catalans han estat seleccionats per format part de l’equip estatal que disputarà el mundial de cros que es disputarà el 18 de febrer a Bathurst (Austràlia). Abdessamad Oukhelfen i Aarón Las Heras estaran en la categoria absoluta masculina, Naima Ait Alinou en l’absoluta femenina, Aleix Vives en la sub-20 masculina i Adam Maijó en el relleu mixt. En total són 22 atletes els seleccionats onze homes i onze dones. La darrera edició del mundial de cros es va disputar fa quatre anys ja que després es van cancel·lar per la pandèmia.

El reusenc Abdessamad Oukhelfen és un habituals de les selecció estatals els darrers anys en els europeus de cros, mentre que pel barceloní Aarón Las Heras serà el seu debut amb el conjunt estatal de cros. La vilafranquina Naima Ait Alibou va debutar en l’europeu amb la selecció espanyola i ara estarà en el mundial. L’atleta de Batea Adam Maijó s’estrenarà en la categoria absoluta en el relleu mixt i en sub-20 hi estarà present el vallenc Aleix Vives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)