Handbol

Bruno Reguart serà el substitut de Pol Valera en el Granollers

El jugador del Barça Atlètic suplirà el central de la Garriga, que farà el trajecte contrari quan el club blaugrana aboni la clàusula de rescissió

El central del Barça Atlètic Bruno Reguart, que ja ha debutat amb el primer equip blaugrana, s’ha convertit en nou jugador del Fraikin BM Granollers, on substituirà Pol Valera, que signarà pròximament amb el conjunt de Carlos Ortega. El jove central de 19 anys serà el substitut de Valera, que acaba de guanyar una medalla de bronze amb la selecció espanyola en el mundial i que s’unirà al Barça un cop el club blaugrana aboni la clàusula de rescissió del jugador, xifrada en 50.000 euros.

Reguart, que va formar part de la selecció espanyola júnior campiona d’Europa l’estiu passat, signarà per aquesta temporada i la següent amb el quadre vallesà, segons informa l’agència EFE, encara que tot apunta que serà una cessió. De fet, el jugador ja consta com a nou jugador del Granollers, on lluirà el dorsal 14, a la pàgina oficial de la Lliga Asobal. S’espera que en les properes hores tots dos clubs oficialitzin les dues operacions, que han anat, en tot moment, lligades de la mà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)