Handbol

Pol Valera ja és jugador del Barça

El club blaugrana fa efectiva la clàusula de rescissió i signa el contracte amb el central de la Garriga fins al juny del 2026

El Barça ja ha fet efectiva la clàusula de rescissió de Pol Valera i per tant deixa de ser jugador del BM Granollers, tal i com acaba d’anunciar el mateix club vallesà. Es posa així el punt i final a les negociacions que van començar a finals d’any, quan el club blaugrana es va decidir a avançar la contractació del central de la Garriga per fer front a l’allau de lesions a la primera línia de la plantilla de Carlos Ortega.

Pol Valera (La Garriga, 1998) va arribar al BM Granollers als 11 anys, a l’equip Infantil de primer any. Després d’una exitosa etapa de formació, es va estrenar amb el primer equip la temporada 2017-2018 amb només 18 anys. Tretze anys després s’ha convertit en un dels principals referents del club i al gener es va estrenar en un gran campionat, competint en el mundial de Polònia i Suècia amb la selecció espanyola. Aquesta temporada ha fet un total de 118 gols en 21 partits (79 gols en 15 partits amb Asobal i 39 gols en 6 partits en l’EHF).

Per la tarda, el ja exjugador del Fraikin BM Granollers ha fet una roda de premsa per acomiadar-se del club i de tots els seus companys de vestidor. “Sempre portaré aquest club al cor”, ha dit en un parlament en què no ha pogut reprimir les llàgrimes entre els aplaudiments dels assistents. “He passat molts grans moments en aquest Palau, però segurament ara estàvem vivint una temporada històrica, amb el segon lloc a la lliga i competint a cada partit en la Lliga europea. No és la manera que m’hauria agradat marxar, però les circumstàncies han estat aquestes i tot ha anat molt de presa”, ha admès. El president del BM Granollers ha reconegut que era una situació agredolça, però li desitjava molta sort en aquesta etapa i que sempre tindrà les portes obertes del club.

Contracte amb el Barça fins al 2026 i Bruno Reguart, cedit al Granollers

Abans de l’acte d’aquesta tarda, Valera ha passat aquest matí per les oficines de Can Barça per signar pel club blaugrana per tres temporades i mitja, fins al juny del 2026. “És un somni ser aquí. Estic molt content i il·lusionat, i amb ganes de demostrar que puc ajudar a l’equip i guanyar tots els títols possibles. El Granollers és el club que m’ha format i li tinc una estima molt gran, però un tren com el Barça, sempre ho he dit, és el millor equip del món no el puc deixar passar. És una oportunitat única i l’agafo amb moltes ganes. Espero continua sent el Pol del Granollers, amb capacitat per llançar, amb autoritat, confiant en mi mateix i donant-ho tot a cada partit. En la posició que l’equip em necessiti i continua aprenent”, ha comentat el jugador als mitjans oficials del club. En la mateixa operació, el Barça ha cedit al jove del filial Bruno Reguart al BM Granollers fins al juny del 2024.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)