Waterpolo

En joc l’hegemonia

Waterpolo. El Barceloneta lluitarà per l’onzè títol de copa consecutiu i el Sabadell, que juga a casa i l’ha derrotat en la lliga, el vol succeir

El Zodiac Atlètic Barceloneta buscarà el seu onzè títol de copa consecutiu i l’Astralpool Sabadell, l’organitzador, és el gran aspirant a trencar aquesta ratxa. Els sabadellencs, que van perdre la final l’any passat, han guanyat el Barceloneta en la lliga (8-11) i ocupen la primera posició amb 12 victòries en 12 partits. La copa masculina comença aquest migdia a la piscina de Can Llong de Sabadell amb un gran partit entre l’Atlètic Barceloneta, segon de la lliga, i el Terrassa, el tercer. El Mediterrani-Barcelona i el Sant Andreu-Mataró decidiran dues places més de semifinalistes, i tancarà els quarts de final del primer dia, el partit entre el Sabadell i el Echeyde de Tenerife.

Per primer cop en una competició estatal es farà servir el VAR per ajudar als àrbitres a decidir en les accions polèmiques. Es podrà fer servir en diferents accions i també el podran demanar els entrenadors.

Quarts de final
Avui
Barceloneta - Terrassa 14.30 h (1)
Mediterrani - Barcelona 16 h (2)
Sant Andreu - Mataró 17.30 h (3)
Sabadell - Echeyde 19 h (4)
Semifinal
Demà
Guanyador 1 - guanyador 2 12 h
Guanyador 3 i guanyador 4 13.30 h
Final
Diumenge
Els dos guanyadors 14 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)