Esquí

Abel Moga pateix una caiguda a Ordino Alcalís

Era la prova que suposava el comiat dels Pirineus del circuit mundial d’esquí fora pista (FWT)

L’esquiador de Vielha Abel Moga ha patit una aparatosa caiguda en la segona prova del circuit mundial d’esquí fora de pista, el Freeride World Tour (FWT), a Ordino-Arcalís, després de la setena plaça obtinguda la setmana passada a Baqueira Beret, la cita que obria el calendari. El FWT s’ha acomiadat dels Pirineus a l’estació andorrana d’Ordino-Arcalís, un dels dominis que integren Grandvalira Resorts, sense que Moga hagi millorat els seus resultats per fer un pas endavant en el seu repte d’aquesta temporada, que és classificar-se per a la propera edició del 2024.

A Ordino-Alcalís no hi han competit ni Aymar Navarro, l’esquiador català amb millor trajectòria en aquesta modalitat i que va decidir retirar-se deprés de la prova de Baqueira Beret –va ser desè– per iniciar altres projectes personals, ni Eli Marina, també catalana i que havia participat en la cita anterior com a convidada. Els vencedors a Andorra han estat l’austríac Valentin Rainer i la canadenca Justine Dufour-Lapointe.

D’altra banda, en surf de neu, s’han imposat el francès Ludovic Guillot-Diat i la canadenca Katie Anderson, que també va triomfar a Baqueira Beret i que afronta, per tant, la lluita pel títol de la millor manera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)