El CN Barcelona i el Zodiac Barceloneta jugaran la primera semifinal de la copa

El Barcelona supera en un partit molt igualat el Mediterrani per 10-12 i el Barceloneta venç el Terrassa per 13-6

El CN Barcelona i el Zodiac Atlètic Barcelona jugaran demà (12 h) la primera semifinal de la copa masculina que s’ha començat a disputar a la piscina de Can Llong de Sabadell. El Barcelona s’ha imposat al CE Mediterrani per 10-12 (2-3, 2-3, 4-2 i 2-4) després d’un partit molt anivellat i que no s’ha decidit fins el darrer minut i mig. El Barcelona ha dominat els dos primers períodes i en dues ocasions s’ha avançat de dos gols. En l’inici del tercer quart s’ha situat amb un 4-7. El Mediterrani ha reaccionat amb tres gols seguits i ha empatat (7-7). A partir d’aquí els empats han continuat fins a un minut i mig del final quan el Barcelona s’ha avançat de dos gols (9-11) i ha acabat de sentenciar. Pel CN Barcelona han marcat Valls (3), G. Garcia (3), Ramon (2), Frigola, Cupido, Gomà i Mallarach, i pel CE Mediterrani A. Garcia (2), Estevez (2), Radic (2), Prats, Corres, McQuet i Zaan.

El Barceloneta ha iniciat fort el primer partit de quarts de final de la copa masculina i s’ha classificat per la semifinal en derrotar per 13-6 (1-1, 6-1, 3-2 i 3-2) el CN Terrassa. L’actual campió de la competició ha trencat el partit en el segon període i ha arribat al descans amb un clar 7-2. Els egarencs només han aguantar al seu rival en els primers vuit minuts de partit. En la segona meitat el Barceloneta ha controlat el joc i el Terrassa no ha pogut remuntar. Pels mariners han marcat Biel (3), Tahull (2), Perrone (2), De toro (2), Pavillard, Munárriz, Bustos i Larumne, mentre que han anotat pels egarencs Delgado (2), De Lera (2), Wilson i Flores.