L’Astralpool Sabadell i el CN Mataró lluitaran per una plaça en la final de la copa

Els sabadellencs, els amfitrions, superen per 12-5 l’Echeyde i els mataronins derroten per 10-12 el CN Sant Andreu

El CN Mataró i l’Astralpool Sabadell, l’amfitrió, jugaran la segona semifinal demà (13.30 h) i lluitaran per una plaça en la gran final de la copa masculina que s’està disputant a la piscina de Can Llong. Els sabadellencs, subcampions l’any passat, han guanyat amb molta claredat el Tenerife Echeyde per 12-5 (2-1, 2-1, 5-1 i 3-2). En la primera meitat el Sabadell ha anat per davant, però l’Echeyde s’ha mantingut dins del partit i ha arribat al descans amb un 4-2. En l’inici del tercer període els illencs s’han situat amb un 4-3, però a partir d’aquí els sabadellencs ha trencat el partit, han marcat set gols seguits (11-3) i s’han acabat imposant per 12-5. Pel Sabadell han marcat Sanahuja (4), Cabanes (2), Valera (2), Gil, Bertran, Averka i Bustos, mentre que per l’Echeyde els golejadors han estat Alegre, Keuning, Mercado, Salvadó i Molthen.

El CN Mataró ha superat per 10-12 (0-4, 4-3, 4-3 i 2-2) el CN Sant Andreu en el tercer partit de quarts de final. Els mataronins han iniciat el partit molt centrats i amb molt d’encert, i en els primers quatre minuts han marcat quatres gols (0-4). Els andreuencs han intentat reaccionar en el segon període i han retallat diferències, 4-7 al descans. En el tercer quart el CN Sant Andreu s’ha arribat a situar a un sol gol en dues ocasions, i en el quart ha empatat (10-10) a cinc minuts del final. Els mataronins han estat més serens en els últims minuts de partit i s’han emportat la victòria. Pel Mataró han marcat Daura (5), Floqué (2), Cuacos (2), Andrade, Schofield i De Weerd, mentre que pel Sant Andreu han anotat Bargalló (4), Arizaga, Ivaylov, Tenorio, Montes, Frigola i Yáñez.