Els favorits fan la feina

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta, el campió, i el Barcelona jugaran la primera semifinal de la copa, i el Mataró i el Sabadell, l’amfitrió, la segona

Zodiac Barcelon. 13 CN Terrassa 6

ZODIAC ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre, Famera, Matkovic, Munárriz (1), De Toro (2), Larumbe (1), Pavillard (1), Paul, Tahull (2), Perrone (2), Biel (3), Bustos (1) i Porter.CN TERRASSA:Motos, Wilson (1), F. Sánchez, Pérez, Flores (1), Garcia, Delgado (2), Díaz, Comas, De Lera (2), Rodríguez, Chico i I. Sánchez.PARCIALS:1-1, 6-1, 3-2 i 3-2.

CE Mediterrani 10 CN Barcelona 12

CE MEDITERRANI:Matarredona, A. Garcia (2), Linares, Estevez (2), Prat (1), Corres (1), Roca, McQuet (1), Radic (2), Rodríguez, Pueyo, Zaan (1) i Ortega.CN BARCELONA:Lloret, Putt, Asensio, Valls (3), Frigola (1), Cupido (1), G. Garcia (3), Viñas, Ramon (2), Gomà (1), Mallarach (1), Aguirre i Vilar.PARCIALS:2-3, 2-3, 4-2, 2-4.

CN Sant Andreu 10 CN Mataró 12

CN SANT ANDREU:Hedges, Arizaga (1), Villamayor, Ivaylov (1), Chmyr, Tenorio (1), Bargalló (4), Poot, Montes (1), Sanchón, Frigola (1), Yáñez (1) i Garcia.CN MATARÓ:Turner, Blanch, Campos, Flaqué (2), Negus, Castro, Andrade (1), Cuacos (2), Schofield (1), De Weerd (1), Daura (5), Scott i Pont.PARCIALS:0-4, 4-3, 4-3 i 2-2.

Astralpool Sabad. 12 Tenerife Echeyde 5

ASTRALPOOL SABADELL:Lorrio, Sanahuja (4), Gil (1), M. Teclas, Veich, Valera (2), Bertran (1), Cabanas (2), Averka (1), Banicevic, Bonet, Bustos (1) i X. Taclas.TENERIFE ECHEYRE:Malnero, Alegre (1), Molthen (1), Díaz, Magriña, Gutíerrez, Keuning (1), Español, Mercado (1), González, Salvador (1), Rodríguez i Pérez.PARCIALS:2-1, 2-1, 5-1 i 3-2.

Els quatre favorits per accedir a les semifinals de la copa que s’està disputant a la piscina de Can Llong de Sabadell van complir els pronòstics i aquest migdia el Zodiac Atlètic Barceloneta i el CN Barcelona (12 h, E3 i Tdp) jugaran la primera semifinal, i el CN Mataró i l’Astralpool Sabadell (13.30 h, E3 i Tdp), la segona. El Barceloneta, el campió, i el Sabadell, l’amfitrió, ho van fer amb força claredat, mentre que el Barcelona i el Mataró van haver de lluitar molt més per classificar-se i no van assegurar el triomf fins al final.

El Barceloneta va derrotar per 13-6 el CN Terrassa després de trencar el partit en el segon període amb un parcial de 6-1. Els egarencs només van aguantar en els primers vuit minuts de partit i, en la segona meitat, malgrat que ho van intentar, no van poder remuntar contra el conjunt mariner, que va controlar molt bé el primer partit de quarts de final. El Barcelona va haver de lluitar més per superar per 10-12 el CE Mediterrani després d’un partit molt anivellat i que no es va decidir fins al darrer minut i mig. El Barcelona es va situar amb un 4-7 en l’inici del tercer quart, però el Mediterrani va fer tres gols seguits, va empatar i va mantenir viu l’enfrontament.

El Mataró també va patir fins als darrers minuts per superar per 10-12 el CN Sant Andreu i classificar-se. Els mataronins van iniciar el partit molt centrats i, en quatre minuts, guanyaven per 0-4. Els andreuencs, a poc a poc, es van anar apropant en el marcador i, a cinc minuts del final, van empatar (10-10). El Mataró va estar més serè i va guanyar. El Sabadell, subcampió l’any passat, va vèncer el Tenerife Echeyde per 12-5. Els illencs es van mantenir dins del partit fins al 4-3 de l’inici del tercer quart, però a partir d’aquí els sabadellencs van trencar el partit, van marcar set gols seguits (11-3) i es van classificar.