L’Astralpool Sabadell i el Zodiac Barceloneta repetiran la final de copa de l’any passat

Els amfitrions superen el CN Mataró (5-12) i els campions derroten el CN Barcelona (16-8)

El Zodiac Atlètic Barceloneta, el campió, i l’Astralpool Sabadell, l’amfitrió, repetiran la final de la copa que van disputar l’any passat. Els mariners jugaran la seva 22a final, 18a consecutiva i lluitaran pel seu 19è títol, l’11è consecutiu. Pel sabadellencs serà la seva 9a final i buscarà el 4t títol. La final de la copa que s’està disputant a la piscina de Can Llong de Sabadell es disputarà demà (14 h E3 i Tdp).

El conjunt sabadellenc s’ha imposat per 5-12 (1-3, 1-0, 2-5 i 1-4) al CN Mataró, que ha plantat cara i ha mantingut les seves opcions de passar a la final fins els últims tres minuts del tercer quart. Fins llavors el marcador ha estat ajustat, 2-3 al descans i 4-5 a meitat del tercer període. Tres gols seguits dels sabadellencs i errades en defensa dels mataronins (4-8) han decantat la semifinal i la classificació pels amfitrions. En els darrers vuit minuts el Mataró ha desaparegut i el Sabadell ha completat un resultat clar. Pels mataronins han marcat Daura (3), Campos i Flaqué, mentre que pels sabadellencs els golejadors han estat Sanahuja (3), Averka (2), Bonet (2) Gil, Valera, Bernat, Cabanas i Banicevic.

El Barceloneta ha derrotar per 16-8 (4-1, 3-1, 4-5 i 5-1) el CN Barcelona en la primera semifinal. El conjunt mariner s’ha distanciat del seu rival des del primer quart i ha arribat al descans amb una clara avantatge de 7-2.

En el tercer període el Barcelona ha intentar apropar-se en el marcador i ha retallar una mica la diferència, però en els darrers vuit minuts el Barceloneta ha marcat tres gols seguits d’entrada i s’ha tornat a imposar clarament. Pel Barceloneta han marcat Perrone (3), Matkovic (3), Famera (2), Thaull (2), Biel (2), Munárriz, Pavillard, Paul i Bustos (1), i en el Barcelona han anotat Asensio (4), Valls (3) i Aguirre.