Waterpolo

A la final amb solvència

Waterpolo. El Zodiac Barceloneta i l’Astralpool Sabadell repetiran la lluita pel títol de copa de l’any passat. El campió i l’amfitrió són superiors al CN Barcelona i al CN Mataró en les semifinals

Zodiac Barcelon. 16 CN Barcelona 8

ZODIAC ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre, Famera (2), Matkovic (3), Munárriz (1), De Toro, Larumbe, Pavillard (1), Paul (1), Tahull (2), Perrone (3), Biel (2), Bustos (1) i Porter.CN BARCELONA:Lloret, Putt, Asensio (4), Valls (3), Frigola, Cupido, Garcia, Viñas, Ramon, Gomà, Mallarach, Aguirre (1) i Vilar.PARCIALS:4-1, 3-1, 4-5 i 5-1.

CN Mataró 5 Astralpool Sabad. 12

CN MATARÓ:Turner, Bkanch, Campos (1), Flaqué (1), Negus, Scott, Andrade, Cuacos, Castro, De Weerd, Daura (3), Schofield i Pont.ASTRALPOOL SABADELL:Lorrio, Sanahuja (3), Gil (1), M. Teclas, Veich, Valera (1), Bertran (1), Cabanas (1), Averka (2), Banicevic (1), Bonet (2), Bustos i X. Taclas.PARCIALS:1-3, 1-0, 2-5 i 1-4.

El Zodiac Atlètic Barceloneta, l’actual campió, i l’Astralpool Sabadell, l’amfitrió i finalista l’any passat, es van classificar amb solvència per a la final de la copa, i repetiran la lluita pel títol que van protagonitzar l’any passat. El conjunt mariner es va mostrar superior des de l’inici al CN Barcelona en la primera semifinal i el va derrotar per 16-8, mentre que els vallesans es van imposar al CN Mataró a partir del tercer període de la segona semifinal i el van guanyar per 5-12. L’Atlètic Barceloneta jugarà la seva vint-i-dosena final, la divuitena consecutiva, i lluitarà per guanyar el seu dinovè títol i el que seria l’onzè seguit. Per al Sabadell serà la seva novena final de copa i buscarà el seu quart títol. La final de la copa que s’està disputant a la piscina de Can Llong de Sabadell es jugarà avui a les dues del migdia (Esport 3 i Teledeporte).

El Barceloneta es va distanciar del seu rival des de l’inici i en el descans ja guanyava per un clar 7-2. El Barcelona va intentar reaccionar en el tercer quart, però en els darrers vuit minuts els mariners es van tornar a imposar clarament. El Sabadell i el Mataró van disputar un inici de partit molt anivellat –2-3 en el descans i 4-5 a mitjan tercer període–. Els amfitrions es van distanciar en els darrers tres minuts del tercer quart (4-8). En els darrers vuit minuts els mataronins van desaparèixer i el Sabadell jugarà la final a casa davant la seva afició.

Quarts de final
Barceloneta - Terrassa 13 - 6
Mediterrani - Barcelona 10 - 12
Sant Andreu - Mataró 10 - 12
Sabadell - Echeyde 12 - 5
Semifinal
Barceloneta - Barcelona 16 - 8
Mataró - Sabadell 5 - 12
Final
Barceloneta - Sabadell
14 h

S’han enfrontat en cinc finals fins ara

L’Atlètic Barceloneta i el CN Sabadell s’han enfrontat en cinc finals de copa anteriorment, amb quatre victòries per als mariners i una per als vallesans. La primera va ser la temporada 2005/06 amb un 11-4 per al Barceloneta, que també va guanyar la final del curs 2009/10 per 12-6. La campanya 2011/12 el Sabadell es va imposar per un ajustat 11-10. En les dues darreres finals en què s’han enfrontat en la lluita pel títol de copa la victòria ha estat per al Barceloneta: la temporada 2016/17 va guanyar per 10-5 i la temporada passada per un clar 12-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)