Handbol

Pol Valera: “L’Ortega m’ha dit que em focalitzi en la posició central, però ajudaré l’equip on faci falta”

El Barça fa la presentació oficial de l’exjugador del Fraikin BM Granollers

Tot i que ja va disposar d’uns minuts en el partit de la lliga Asobal contra el seu estimat BM Granollers, Pol Valera ha estat presentat oficialment aquest migdia com a jugador del Barça, dos dies abans de la represa de la Champions al Palau Blaugrana contra l’Elverum noruec (20.45 h per Esport 3). El central de la Garriga ha reiterat el discurs que ja va fer el dia que es va anunciar el seu fitxatge: “Estic molt agraït per l’oportunitat. El Barça és un tren que passa un cop i s’ha d’aprofitar. Hauré de treballar i ajudar l’equip en tot el que pugui. El Barça competeix per tot i com a jugador vull aspirar a tots els títols possibles.”

Valera també ha revelat les primeres consignes que ha rebut del seu nou tècnic, Carlos Ortega: “En principi m’ha dit que m’he de focalitzar una mica mes en la posició de central, tot i que soc polivalent i em puc adaptar en diferents posicions a la primera línia. En definitiva m’ha dit que sigui el Pol del Granollers.”

El nou reforç blaugrana va viure divendres a Granollers una jornada molt emotiva. “Estava molt nerviós, però tenia molt clar que tindria una bona rebuda de l’afició”, ha confessat. Acostumat a jugar la majoria de minuts en atac, Valera no li preocupa el canvi de rol que pugui tenir al Barça: “A Granollers també em va costar guanyar-me la confiança per jugar de central. Intentaré ajudar tant com pugui a l’equip a aconseguir els objectius, i a guanyar-me els minuts que hagin de ser amb treball i paciència.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)