Esquí

Majoria catalana en la convocatòria pel mundial d’esquí de muntanya de Boí Taüll

Un total de dinou catalans competiran en les diferents categories del mundial d’esquí de muntanya que es faran a l’estació de Boí Taüll des del 27 de febrer fins al 5 de març, en format olímpic i acollint cinc proves: esprint, individual, vertical, relleus i equips. El tret de sortida es farà novament davant l’església romànica de Sant Climent de Taüll el dia 27 de febrer a les 19h i s’esperen més de 400 esportistes de més d’una vintena de delegacions estatals. El català Oriol Cardona (Ski Club Camprodon) serà el nom propi a seguir en aquests mundials. El banyolí té l’oportunitat de buscar la seva primera victòria en un mundial en la disciplina d’esprint on precisament aquest dimarts es va penjar la primera victòria a la copa del món a Morgins. Cardona ja va ser proclamat campió d’Europa l’any 2022 en el campionat que es va celebrar a la mateixa estació de Boí Taüll.

Marta Garcia (CE Cerdanya Skimo Team) serà la representant catalana en categoria sènior al costat de la jove Maria Costa (AE Mountain Runners del Berguedà). Garcia després d’una any en blanc per maternitat, torna a la competició amb ganes de seguir lluitant pels llocs capdavanters.

En categoria sènior a més a més d’Oriol Cardona i Marta Garcia també hi seran; Pere Rullan (CE la Molina Sport Club), Pau Coll (Ski Club Camprodon), Jordi Alís (CE Cerdanya Skimo Team) i Nil Cardona (Ski Club Camprodon). U23: Ot Ferrer i Maria Costa (AE Mountain Runners del Berguedà), Albert Pérez (CE Cerdanya Skimo Team) i Marc Ràdua (CEPS). U20: Ares Torra, Berta Guitart, Enric Baños i Tomeu Comellas (AE Mountain Runners del Berguedà) i Biel Pujol (CE Farners). U18: Laia Sellés (CE Cerdanya Skimo Team), Aina Garreta (CEPS), Erola Rocias (AE Mountain Runners del Berguedà) i Aaron Àlvarez (CE Mindundis Team).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)