Futbol sala

Que continuï la ratxa en la festa de la copa a Granada

Futbol sala. El Barça, invicte des del novembre, comença la defensa de la corona en el torneig del KO en els quarts de final contra el Valdepeñas

El Barça, defensor del títol i amb tres corones en les quatre últimes edicions, és el rival a batre de la copa d’Espanya que comença avui a Granada en el primer duel de quarts de final contra el Valdepeñas (19 h per Esport 3). “El rival més complicat és el Barça, però per a nosaltres mateixos també. Si fem un gran partit el normal és que guanyem. Els jugadors ho saben i aquesta és l’exigència que tenim”, assegurava dilluns el tècnic blaugrana, Jesús Velasco, conscient que l’equip, invicte des de mitjan novembre en setze partits, passa per una bona ratxa de joc i de resultats.

Baixes de Ferrão i Dyego

L’entrenador del Barça reconeix que les baixes de Ferrão i Dyego condicionarien “qualsevol plantilla del món”, però destaca el pes que han assumit altres jugadors de l’equip. En aquest sentit, elogia el rendiment de Sergio González: “És un comodí, tot ho fa bé. Té una mitjana de 13 minuts en lliga i el seu rendiment és excepcional. A més de marcar, té disciplina tècnica i col·labora en el joc col·lectiu. És un xaval de la casa que tornava després de molts anys amb la pressió i la il·lusió de fer-ho bé i està responent.” El partit serà molt especial per al de Montcada i Reixac, que s’enfrontarà al Valdepeñas, l’equip on es va consagrar com el millor ala del campionat i li va obrir les portes de la tornada al Palau Blaugrana. Si les baixes de Dyego i Ferrão són la creu, la cara és la tornada de Matheus, que dilluns es va incorporar als entrenaments amb els seus companys.

Des del vestidor culer tothom coincideix que el torneig del KO és una de les competicions més atractives per jugar. “A tots ens agrada competir en la copa. Hi ha les vuit aficions, jugant en quatre dies i en una mateixa ciutat. Això és molt especial”, remarca el capità, Sergio Lozano. I hi afegeix: “El Valdepeñas segurament tingui una de les millors aficions d’Espanya i sabem que tothom estarà allà animant. Serà molt difícil.”

Si el Barça supera el primer escull, disposarà de tot un dia per preparar les semifinals de dissabte (a les 19 h), en què s’enfrontaria al vencedor de l’Antequera-Inter (21.30 h). Les altres dues semifinals es juguen divendres. “És cert que debutar dijous ens donaria un avantatge en el cas d’arribar a la final, però no cal pensar en això. Hem de centrar-nos solament en el Valdepeñas perquè cada partit és una aventura”, sentencia Velasco.

Quarts de final
QF1. Barça - Valdepeñas 19 h
QF2. Antequera - Inter 21.30 h
QF3. Cartagena - Pozo 17.45 h (demà)
QF4. Mallorca - Jaén 20 h (demà)
Semifinals (dissabte)
SF1. Vencedors QF1-QF2 19 h
Sf2. Vencedors QF3-QF4 21.30 h
Final (diumenge)
Vencedors semifinals 18 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)