El CN Sabadell planta cara al Novi Beograd (6-8)

L’equip vallesà, que ha manat en la primera part (4-3), torna a evidenciar la seva capacitat competitiva i arriba viu fins als últims instants contra el subcampió de la Champions

L’Astralpool CN Sabadell ha caigut amb tots els honors contra el Novi Beograd (6-8), el subcampió de la Champions, en un altre partit en què el jove conjunt vallesà ha evidenciat la seva capacitat competitiva. L’equip de Quim Colet ha arribat al descans amb avantatge (1-2 i 3-1), però després de la represa el conjunt serbi, amb un Joao Pedro Coimbra infranquejable sota els pals, ha fet un pas endavant tant en defensa com en atac (1-4 i 1-1) i s’ha acabat enduent els tres punts que el mantenen en el segon lloc del grup. Per part local han anotat: Averka (3), Valera (1), Cabanas (1) i Bustos (1).

Després de grans intervencions dels dos porters, Edu Lorrio i l’exmariner Joao Pedro Coimbra, l’equip serbi ha colpejat primer amb un xut sorprenent de Strahinja Rasovic i un gol en superioritat del terrassenc Álvaro Granados. El conjunt vallesà ha replicat amb un penal ben forçat per Gerard Gil i executat per Fran Valera. Ja en el segon quart, un revers de Savo Cetkovic des de la boia ha obert una petita escletxa (1-3), però la reacció local ha estat fulminant. Una vaselina de Sergi Cabanas, una gran transició en superioritat rubricada per Javi Bustos i una canonada de Kanstantsin Averka després d’una gran assistència de Lluc Bertran han tancat la primera meitat amb avantatge sabadellenca (4-3).

Després del descans llarg, el Novi Beograd ha estat un altre. La seva defensa pressionant i l’efectivitat en atac han capgirat el resultat, amb els gols a càrrec de Skoumpakis, Vlachopooulos, Rasovic i Granados. Averka ha trencat la sequera local abans d’afrontar l’últim quart amb un parcial de 5-7. Un altre gol del jugador d’origen bielorús ha ajustat el resultat a 3:32 pel final, però l’esquerrà Dusan Mandic ha aparegut per segellar el definitiu triomf serbi (6-8).