Tuteig al subcampió

Waterpolo. El CN Sabadell arriba viu als últims instants i cau amb tots els honors contra el Novi Beograd, un dels candidats al títol europeu

CN Sabadell 6 Novi Beograd 8

ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio; Sanahuja, Gil, M. Teclas, Veich, Valera (1), Bertran, Cabanas (1), Averka (3), Banicevic, Bonet, Bustos (1) i X. Teclas.NOVI BEOGRAD:Coimbra; S. Rasovic (2), Mandic (1), Granados (2), Vucinic, Pijetlivic, Martinovic, Cetkovic (1), Perkovic, Vlachopoulos (1), Skoumpakis (1), V. Rasovic i Filipovic.PARCIALS:1-2, 3-1, 1-4 i 1-1.

L’Astralpool CN Sabadell va caure amb tots els honors contra el Novi Beograd (6-8), el vigent subcampió de la Champions, en un altre partit en què el jove conjunt vallesà va evidenciar la seva capacitat competitiva. L’equip de Quim Colet va arribar ben viu fins als últims instants i amb la tercera diana del montenegrí Kosta Averka (6-7) es va col·locar a un sol gol del seu rival quan només restaven 3:32 pel final. L’esquerrà Dusan Mandic va imposar els galons i va signar la sentència de l’equip d’Alvaro Granados i companyia.

Després d’un primer quart anivellat (1-2), amb gol de Fran Valera de penal, el CN Sabadell va prendre la iniciativa en uns minuts d’inspiració i l’encert de Cabanas, Bustos i Averka (4-3). Després de la represa, el Novi Beograd, amb Joao Pedro infranquejable, va elevar el llistó tant en defensa com en atac i va capgirar el guió amb un parcial d’1-4 al tercer quart.