Waterpolo

Víctor González deixarà la banqueta del CN Barcelona a final de temporada

Ho ha anunciat el club cenebista de mutu acord amb el jove tècnic barceloní

Víctor González deixarà de ser l’entrenador del CN Barcelona a final de temporada, segons ha informat el club cenebista a través d’una nota. “S’ha arribat a un acord per ambdues parts en què el Víctor posarà fi a la seva etapa al capdavant de l’equip de divisió d’honor en finalitzar aquesta temporada. Han estat tres anys de plena dedicació per part del Víctor, aportant grans coneixements en l’àmbit tècnic que han portat l’equip a les primeres posicions de la lliga espanyola i de la copa del rei en les darreres temporades, així com la possibilitat de competir en la Champions”, s’informa en la nota, que acaba amb un agraïment i bons desitjos en el futur per al jove tècnic barceloní.

Víctor González es va fer càrrec de la banqueta del CN Barcelona al setembre del 2020, tot i que la temporada anterior, com a ajudant de tota una institució com Toni Esteller, ja havia dirigit l’equip en la gran majoria de partits de lliga. El curs passat va conduir l’equip fins a les semifinals de l’Euro Cup en un duel fratricida amb el CN Sabadell, que es va acabar enduent l’equip vallesà després de dos partits molt igualats (10-12 i 8-9), i també va ser finalista de lliga contra l’Atlètic Barceloneta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)