Ciclisme

Helena Casas és vuitena en el keirin de l’europeu de pista

Laura Rodríguez fa equip amb Euneke Larrarte en el madison i acaben desenes

Helena Casas ha finalitzat en la vuitena posició del keirin, en la seva darrera prova de l’europeu de pista que s’ha fet a la localitat suïssa de Grenchen. La corredora de Vila-seca ha disputat la final B de la setena a la dotzena plaça i ha estat segona per darrera de la polonesa Marlena Karwacka que l’ha superat per 50 mil·lèsimes.

Helena Casas ha sigut quarta en la seva sèrie de la primera eliminatòria i per un lloc no ha entrat directa a la semifinal i ha passat a disputar la repesca. La segona posició en la repesca l’ha classificat per la semifinal, on no ha entrat en la final del primer al sisè lloc per una plaça. El títol europeu de keirin ha estat per l’alemanya Lea Sophie Friedrich.

La badalonina Laura Rodríguez ha tancat la seva participació en l’europeu disputant la prova de madison on ha fet equip amb la basca Euneke Larrarte i han ocupat la desena posició amb - 20 punts. No han puntuat en cap esprint i a 13 voltes per acabar han cedit una volta (-20). El títol europeu ha sigut per les britàniques Archibald i Barker amb 38 punts, mentre que França ha acabat segona amb 25.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)